2 db fácán comb: 4 db
gyökér: 2 szál
sárgarépa: 4 szál ( közepes méretben )
gomba: 10 dkg
pritamin paprika: 1 db
paradicsom: 1 db
borókabogyó: 8 db
só, bors, ételízesítő: ízlés szerint
csigatészta: 10 dkg
A megtisztított fácán combot bő vízben főzni kezdjük.
Majd ha felforrt leszedjük a habot, majd hozzátesszük a megtisztított csíkokra darabolt zöldségeket.
Ezután fűszerezzük.
Ha megfőtt a leves, leszűrjük újra a habot. A húst és a zöldségeket kivesszük és egy másik edénybe tesszük. Majd csigatésztával tálaljuk.
A megszűrt lében megfőzzük a csiga tésztát. Forrástól számítva kb. 10 perc.
Ügyeljünk arra, hogy a hús tisztítás, darabolás után mindig mossunk kezet, és a kést, majd ezután kezdjük el a zöldség félék tisztítását.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.