50 dkg darált hús
30 dkg kenyér
3 gerezd fokhagyma
1 mokka k só.
3 csípet majoranna
3 csípet örölt borss
2 csípet vegeta
1 egész tojás
fél liter étolaj
Egy nagyobb tálban rakjuk össze,és a tálba tesszük a darált húst,a reszelt fokhagymát egy tojást,és az ásztatott kenyeret,amit jól ki facsartunk a víztől,a sót,és a fűszereket,és nagyon határozottan,össze dolgozzuk az egész anyagot,és mint a pinpong labda,olyan nagyságúak ,legyenek kb a fasírtok. A serpenyőben már ha forró az étolaj,éa a sütő serpenyő akkora legyen hogy a fasírtok ne merüljenek el az étolajban,,és kis időn belül mind két oldalát pirosra sütjük,kb 25 db lesz belőle.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.