4 db csirkemell filé
20 dkg feta sajt
só
csipet oregánó
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez: étolaj
Előkészítés:A csirkemelleket középen éles késsel szétnyitjuk,óvatosan kiklopfoljuk,sózzuk és oregánóval megszórjuk.A fetát négy egyenlő darabra vágjuk.
Elkészítés:A csirkemellekre helyezünk egy-egy darabot a fetából majd összehajtjuk a húst és a szokásos módon listbe,tojásba és zsemlemorzsába forgatva bepanírozzuk.Bő olajban közepes lángon kisütjük.Párolt zöldséget készítettem mellé de más körettel vagy friss salátával is finom és gyorsan elkészíthető.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.