1 liter csontleves alaplé
12 gerezd fokhagyma
1 nagy fej vöröshagyma
só
2 dl kókusztejszín
fehérbors
kókuszzsír
őrölt szerecsendió (opcionális)
csipet kurkuma
A vöröshagymát finomra vágom, majd a kókuszzsíron puhára párolom.
Ezalatt megpucolom a fokhagymát, majd apróra vágom és a megpuhult vöröshagymához adom.
Felengedem a húslevessel, tejszínnel, óvatosan sózom, borsozom és felforralom, majd kb. 20 percig főzöm. Botmixerrel simára turmixolom.
Ízlés szerint utána ízesíthető, akár egy kis szerecsendiót is elbír. Forrón tálaljuk!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.