1 pulykacomb, 5-6 gerezd fokhagyma, annyi tej, amennyi ellepi, őrölt bors, ízvarázs ( vegeta ), 1 kk majoránna, 4 kk pirospaprika.
Köretnek petrezselymes burgonya, tejfölös uborkasaláta.A fűszerek Toldi Fűszer termékek
A pulykacomb jóval több időt igényel, hogy kellően átsüljön, mint a csirkecomb, ezért ajánlatos jó pár órára, akár pár napra bepácolni! Szeleteket vágtam belőle, enyhén kiklopfoltam és megsóztam, majd állni hagytam a köv. páclében: tej+zúzott fokhagymák+vegete+őrölt bors. Ezt betettem a hűtőbe 2 napra, majd szürke Tupperos sütőtálba raktam( tepsibe is lehet ) és kevés levet ráöntve, illetve megpaprikázva és majoránnázva 180 fokon puhára sütöttem. Petrezselymes burgonyával és uborkasalátával tálaltam. Jó étvágyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.