4 db csirkecomb
8 szelet bacon szalonna
5 gerezd fokhagyma
só
bors
0.5 kg mexikói zöldség (fagyasztott)
1 sütőzacskó
A combokról lehúzzuk a bőrét sózzuk borsozzuk majd fokhagyma péppel megkenjük.
Beletekerjük a baconszalonnába.
A sütőzacskóba beletesszük a zöldséget(nem kell sózni!), ráfektetjük a combokat.
Egy evőkanálnyi vizet öntünk a zacsiba majd lezárjuk.
Pár helyen hústűvel megszúrjuk a zacskót.
Mikróhullámú sütőben legmagasabbfokozaton 25 perc alatt készre sütjük. (Sütőben is süthető!)
Ha kész tálra rendezzük a zöldséget alulra rá a combokat, petrezyelyemzölddel díszítjük és tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.