Hozzávalók: 20 dkg. cukorborsó,4 db. sárgarépa,2 db, kisebb újkrumpli, 4 dl. tejföl/ 12 %-os, Li2 dl. light-os majonéz,2 kiskanál mustár, 1 csipet só, 1 csipet fehér bors, tetszés szerinti édesítő, ki milyen édesen szereti.2 db főtt tojás.
Elkészítés: a tejfölt, a tojások sárgájával kikeverjük, a többi hozzávalóval jól összekeverjük, és hűtőbe tesszük. Azöldségeket elkockázzuk, sós vizben megfőzzük, és ha kihült a tejfölös masszához keverjük. a végén a tojások fehérjét is bele kockázzuk. Én desszertes gyűrübe tettem, de sajna nem kötött meg teljesen. Paradicsommal és zöldség zölddel díszitettem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.