nagyon guszta! kiprobalom!
1 kis fej /40-50 dkg/ kelkáposzta
1 szál sárgarépa
1 szál fehérrépa
2 szem közepes méretű krumpli
4-5 gerezd fokhagyma
5 dkg rizs
1 pár virsli
2 liter víz
tejföl
fűszerek:
majoranna, őrölt bors és kömény, ételízesítő, só
a rántáshoz:
2 evőkanál liszt
2 evőkanál olaj
piros paprika
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
A kelkápit szeletekre vágom, majd egy edényben a vízzel felteszem főni.
Hozzáadom a karikára vágott répákat és a fűszereket, fokhagymát majd 15 perc múlva a rizst és a kockára vágott krumplit.
Újabb 15 perc után beleteszem a karikára vágott virslit és közben elkészítem a rántást, majd hozzáadom a leveshez.
Nem mindenki kedveli tejfölösen, ezért a tejfölt csak az asztalra készítem tálaláskor.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.