1 doboz füstölt halkonzerv
20 dkg főtt fehér bab
40 dkg kicsi kemény paradicsom
2 fej vöröshagyma
2 ek borecet
1 ek mustár
2 ek olíva olaj
2 dl tejföl
Őrölt bors
Cukor
Csípős paprika
5 dkg darált mogyoró
Só
2 db paradicsom
A hal olaját elkeverjük az olíva olajjal, borecet, mustárral, sóval, borssal, kevés cukorral, csípős paprikával, mogyoróval ( mártást készítünk ). Végül a tejfölt is hozzáadjuk.
Az ( egy részét ) apróra vágott halat, előzőleg besózott apróra vágott hagymát, paradicsomot, főtt babot keverő tálba tesszük.
Ráöntjük a mártást, óvatosan jól összeforgatjuk. Két órán át állni hagyjuk, hogy az ízek jól összeérjenek. A másik részét a halnak és szeletekre vágott paradicsomat díszítésnek használjuk fel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.