Nagyon guszta! Ki fogom próbálni!
1 kg csirke szárny
só
1kk. őrölt koriander
½ kk. őrölt kömény
1 kk. durvára őrölt színes bors
1 kk. füstölt chili keverék
2 kk. durvára őrölt chili paprika
1 kk. őrölt gyömbér
2 kk. fokhagyma granulátum
½ kk. cayenne bors
A panírozáshoz:
natúr kukoricapehely
finom liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:A csirkeszárnyakat megtisztítjuk,a forgóknál elvágjuk,a szárnyvégeket levágjuk.A húst sózzuk alaposan befűszerezzük és 20-30 percre a hűtőbe tesszük.
Elkészítés:a kukoricapelyhet apróra morzsoljuk.A szárnyakat lisztbe,tojásba, és az összemorzsolt kukoricapehelybe vagy kukoricapehely és zsemlemorzsa keverékébe panírozzuk.Bő forró olajban kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.