- 50 dkg uborka legjobb az apró
- 5 evőkanál tejföl
- 1 tk citrom leve
- 1 mokkáskanál konyhasó
- 3-6 szem koriandermag darabosra törve
- 5-10 mustármag darabosra törve
- késhegynyi őrölt bors
- 1 mokkáskanál 20% ecet
- ízlés szerint őrölt chili paprika (kihagyható)
- 2 -3 gerezd fokhagyma
Az uborkát gyaluljuk le uborkagyalun. . Ekkor mehet bele a hozzávalóknál említett mennyiségben az összes fűszer és minden hozzávaló. Kevergessük kicsit, majd kóstoljuk meg. Ha szeretnénk, ízesítsük még ízlés szerint. Ha ez megvan, tegyük be a hűtőbe legalább 5-6 órát pihenni, hogy az ízek összeérjenek benne. Ezt követően hidegen lehet tálalni. nekünk nagyon ízlett...
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.