80 dkg süllő filé
10 dkg vaj
2 dkg őrölt pirospaprika
só, bors, fűszerkeverék ízlés szerint
40 dkg burgonya
étolaj a sütéshez
gyümölcsök a díszítéshez
A süllő filéket egy kicsit megfűszerezzük, majd roston megsütjük.
A vajat sóval, pirospaprikával összekeverjük, majd hűtőbe tesszük.( ezt egyébként kenyérre kenve máskor is fogyasztható ) Tálalás előtt a forró sült halszeletekre helyezzük ( az ráolvad és átjárja az egész halat ), majd tetejére gyümölcs szeletet teszünk.
Burgonyát megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk, és forró olajban kisütjük.
Megtisztított gyümölccsökkel díszítve tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.