Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Görög » FŰSZEREZETT FETÁVAL TÖLTÖTT JÉRCEMELL

felvitel dátuma: 2012-07-20 16:48:27       mai nézettség: 1       nézettség: 2858
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

60 dkg jércemell 
15 dkg füstölt, főtt sonka vagy tarja
15 dkg Feta sajt
rozmaring, zsálya, petrezselyemzöld
bors,
a panírozáshoz:
tojás, liszt, zsemlemorzsa,
szezámmag
a körethez:
kedvünkre való salátafélék,

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 10 perc

Elkészítés:

A jércemellet felszeleteljük és kiklopfoljuk, kissé megsózzuk. A sózással vigyázzunk, mert a Feta és a sonka is sós. A hússzeletekre ráhelyezünk egy-egy szelet sonkát és rákockázzuk, rámorzsoljuk a sajtot és aprított  zöldfűszerekkel ízesítjük. Összehajtjuk a hússzeleteket és a szokásos módon (szezámmagos-zsemlemorzsába) bepanírozzuk. Forró olajban kisütjük és friss salátával tálaljuk

Szakács: azŐrültSzakács


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.