60 dkg jércemell
15 dkg füstölt, főtt sonka vagy tarja
15 dkg Feta sajt
rozmaring, zsálya, petrezselyemzöld
bors, só
a panírozáshoz:
tojás, liszt, zsemlemorzsa,
szezámmag
a körethez:
kedvünkre való salátafélék,
A jércemellet felszeleteljük és kiklopfoljuk, kissé megsózzuk. A sózással vigyázzunk, mert a Feta és a sonka is sós. A hússzeletekre ráhelyezünk egy-egy szelet sonkát és rákockázzuk, rámorzsoljuk a sajtot és aprított zöldfűszerekkel ízesítjük. Összehajtjuk a hússzeleteket és a szokásos módon (szezámmagos-zsemlemorzsába) bepanírozzuk. Forró olajban kisütjük és friss salátával tálaljuk
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.