Tésztához:
Töltelékhez:
Forma kenéséhez:
Bucik tetejére:
Az élesztőt felfuttatjuk a langyos tejben a cukorral.
A lisztet egy tálba szitáljuk és hozzáadjuk sót, (Takarjuk be egy kis liszttel, hogy ne érintkezzen az élesztővel, mert gátolhatja a kelést.) a felfutott élesztőt, a szobahőmérsékletű margarint.
Alaposan kidagasztjuk. Meleg helyen, konyharuhával letakarva kb. 1 óra alatt a duplájára kelesztjük.
A töltelékhez a zöldségeket megmossuk, a szalámit, a vöröshagymát, a paradicsomot, a paprikát és a petrezselyemlevelet apróra vágjuk.
Előbbieket összekeverjük a paradicsompürével, majd belereszeljük a sajtot.
Alaposan összeforgatjuk.
A megkelt tésztát enyhén lisztezett felületre borítjuk, téglalap alakúra, kb. 6-7 mm vastagra nyújtjuk.
12 részre vágjuk, majd a tölteléket egyenlően elosztjuk a tésztákon.
Egy nagyobb méretű csatos tortaformát kikenünk olajjal.
A tésztákból bucit készítünk, hogy összefogjuk a széleket és a erősen a tésztát összecsípjük, hogy ne jöhessen ki a töltelék.
Szépen a kikent formába rakjuk a bucikat.
Konyharuhával letakarva további 30 percet kelesztjük.
A tetejüket lekenjük felvert tojással, megszórjuk pizza fűszerkeverékkel.
Előmelegített sütőben 180 fokon 25 perc alatt hőlégkeveréssel megsütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.