1,5 dkg útifűmaghéj
1,5 dl víz
12 dkg gesztenyeliszt
8 dkg kókuszliszt
késhegynyi szódabikarbóna
2 db tojás
2 ek eritrit
Töltelék:
12,5 dkg gesztenye massza (natúr)
1-2 ek kókusztejszín
3 dkg olvasztott kókuszzsír
2 ek eritrit
vanília kivonat
A beforgatáshoz: eritrit/nyírfaporcukor
Az útifűmaghéjat a vízben csomómentesre keverjük, majd megvárjuk, h megkocsonyásodjon (pár perc). A tészta összes hozzávalóját hozzáadjuk, és összegyúrjuk. A tészta egyből nyújtható is, kinyújtjuk, és kb 12 négyzetet vágunk belőle. A töltelékhez a kiolvadt gesztenyét az olvasztott kókuszzsírral, a kókusztejszínnel, az eritrittel, a vaníliával összedolgozzuk, és egy-egy teáskanálnyit teszünk minden négyzetre. Feltekerjük, sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk, és 180 fokos sütőben kb 25 perc alatt megsütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.