Ez a recept fantasztikus!Nagyon finom olcso es egyszeru az elkeszitese.
gomba: 0.80 kg
vöröshagyma: 2 fej
liszt: 1 evőkanál
zsír: 2 evőkanál
őrölt pirospaprika: 1 kávéskanál
zöldpetrezselyem: fél csomó
tejföl: 2 dl
só: ízlés szerint
galuska: 0.80 kg
friss zöldség díszítéshez
A gombát jól megmossuk, és szeletekre vágjuk.
A hagymát apróra vágjuk, a zsírban halványra pirítjuk, beletesszük a gombát, az apróra vágott petrezselyem zöldet, meghintjük pirospaprikával, és egy kevés vizet öntve alá, puhára pároljuk, ízlés szerint megsózzuk.
Tejfölbe lassan szórva a lisztet elkeverjük ( ügyeljünk arra, hogy ne legyen csomós )
Ha a gomba puha, felöntjük a tejföllel kikevert liszttel, jól elkeverjük, és még egyszer felforraljuk.
Galuskával körítjük, friss zöldséggel díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.