50 dkg csirkemáj
10 dkg gomba
20 dkg vöröshagyma
15 dkg paradicsompüré
1 db babérlevél
fekete bors
majoránna
1 ek cukor
1 dl olíva olaj
só
1 db fejes saláta
A felszeletelt csirkemájat lobogó forró vízzel leforrázzuk, leszűrjük, majd kihűtjük.
A felszeletelt gombát kevés sós vízben megfőzzük és leszűrjük.
Olíva olajban a finomra vágott vöröshagymát megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a paradicsompürét és a babérlevelet.
Sóval, borssal, kevés cukorral, szitált majorannával ízesítjük.
Beletesszük a csirkemájat és kevés gombalével átforraljuk.
A tűzről levesszük, kivesszük belőle a bebérlevelet, majd jól lehűtjük.
Tálaláskor egyenletesen eloszlatva, salátalevélre tesszük.
A tetejét gombaszeletekkel díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.