Gombás lecsó főtt tojással Kata módra
Hozzávalók:
3 ek.olaj,zsír,kókuszzsír,ki mit használ
60 dkg zöldpaprika
40 dkg vöröshagyma
30 dkg paradicsom
1 kis üveg gomba(frissből 25 dkg)
3 db főtt tojás
só.bors
1 csapott ek. pirosparika
Elkészítés:
Mindent mossunk tisztítsunk meg,a tojásokat főzzük meg,a hagymát,zöldpaprikát félkarikára vágjuk fel,a paradicsomot daraboljuk apróra,mindent külön edénybe rakjunk.
Az olajon a vöröshagymát fonnyasszuk meg,adjuk hozzá a pirospaprikát,majd azonnal egy kevés vizet öntsünk rá,nehogy megégjen.
Tegyük bele a zöldpaprikát,gombát,
paradicsomot,sót,borsot és főzzük takaréklángon készre.A végén keverjük hozzá a főtt feldarabolt tojásokat,még egyszer főzzük fel és kész.
Nagyon finom friss kenyérrel,de másnapra érnek be igazán az ízek,feltéve,ha marad belőle.
Jó étvágyat hozzá!
saját receptváltozat
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.