Hozzávalók
50dkg gomba
8 dkg vaj
1 dl tej
1 púpozott evőkanál liszt
1 késhegynyi őrölt bors
1 fej vöröshagyma
1 tk só
toast jenyér
reszelt sajt
A hagymát megpucoljuk apróra vágjuk a vajon megpároljuk .A gombát megpucoljuk megmossuk és alma reszelőn lereszeljük..Amikor a hagyma meg párolódott rárakjuk a gombát hogy így pároljuk együtt tovább .Besózzuk borsozzuk .A gomba enged egy kis levet de azt majd elfövi szépen. 10-12 perc alatt megpuhul a gomba is. Amikor már jó puhának látjuk meghintjük a liszttel picit elkeverjük ne legyen csomós és a tejjel felöntjük .Ezt így jól elkeverjük tulajdonképpen egy beshamell mártást képezünk rá. Addig keverjük míg sűrűsödik kellemes kenhető krémet kapunk.
Ezután a kenyérre kenjük és megszórjuk reszelt sajttal .Majd meleg szendvics sütőben megsütjük .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.