40 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
2 ek olíva olaj
2 ek paradicsompüré ( vagy paszírozott paradicsommal )
1 db babérlevél
cukor ízlés szerint
1 db citrom
só ízlés szerint
kakukkfű ízlés szerint
A megtisztított, jól megmosott gombát gerezdre vagy kockákra vágjuk, és nagyon finomra vágott vagy reszelt hagymával az olíva olajban megpároljuk.
Ízesítjük sóval, paradicsompürével ( vagy paradicsom tetejére keresztet vágunk, majd egy pillanatra forró vízbe tesszük és amikor kivesszük eltávolítható a bőre, majd szitán át paszírozzuk ), babérlevéllel, egy pici cukorral, esetleg kakukkfűvel, egy darabka citrommal, és készre pároljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.