DE JO LENNE AGY TANYERRAL, NAGYON FINOMNAK NEZ KI!
60 dkg sertés hús
1 kg krumpli
leveszöldség
hagyma
paprika piros
paprika csöves
só
köménymag
olaj v. zsír
A zöldségek ízlés szerinti mennyiségben
A hozzávalókat előkészítem.
A hagymát apróra vágom és kevés zsiradékon a köménymaggal megpirítom.
Hozzáadom a húst és pirospaprikát,felöntöm vízzel, ami éppenhogy ellepje a húst.
A többi tennivalók ugyanazok, mintha a tűzhelyen készíteném csak kimarad belőle a füst és a tűzrakás"művészete".
A végeredmény sokkal jobb, ízletesebb, mint a fazékban készült.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.