Nem semmi kaja!
4 szem közepes burgonya
1 vöröshagyma
3 szelet szalonna
2 tojás
3csípet só
zöld paprika
1 paradicsom
10 dkg sonka felvágott.
1,5 dl ét olaj.
A búrgonyát meg hámozzuk,és karikára szeljük a szalonnát két szeletett be vagdalunk,és sütni kezdjük pirosra,a burgonyát ezután a hozzá adott étolajjal meg sütjük,és a sonka vékony szeleteket is pirosra sütjük,amikor ez mind készre sült.A paradicsomot fel szeljük,és a zöld paprikát is,a vöröshagymát a burgonya sütésének a vége felé sütjük hozzá, a két tojást tükür tojásnak sütjük ,és így egy lapos tálkára tesszük és a primör zöldséggel díszítjük,és fogyasztjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.