Előkészítés: A zöldségeket megmossuk, tetszőlegesen felaprítjuk. Én a káposztát vékonyra szeletelem a többi hozzávalót felkockázom. A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk. Az olajba belekeverem a szárnyas fűszert, oregánót borsot, köményt és 1-2 gerezd zúzott fokhagymát Beleforgatom a csirkecsíkokat és legalább egy órára hűtőbe teszem. Ha előző nap bepácoljuk még finomabb. Elkészítés: A csirkehúst serpenyőben szép pirosra sütjük. A joghurtba kevés ételízesítőt és 2-3 gerezd zúzott fokhagymát keverünk. A zöldségeket összekeverjük. A joghurt öntettel és a hússal tálaljuk. Adhatunk mellé sült burgonyát is köretnek.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.