30 dkg pizza liszt
1 cs szárított élesztő
2,5 dl víz
só
szőlőmagolaj
A feltéthez:
1 pár Gyulai kolbász
Gyulai sonka
paprika
paradicsom
reszelt sajt
sűrített paradicsom/tetchup
bazsalikom
oregánó
A tészta hozzávalóból robotgép segítségével rugalmas tésztát készítünk. Langyos helyen duplájára kelesztjük. A tésztát tepsi nagyságúra nyújtjuk, majd előmelegített sütőben kb 10 perc alatt elősütjük, kivesszük a sütőből, megkenjük a paradicsomszósszal, amit a fűszerekkel ízesítettünk. Ízlés szerinti feltétet teszünk rá, én kockára vágott sonkával, karikára szelt kolbásszal, és paradicsommal, paprikával gazdagítottam. A tetejér reszelt sajtot szórunk. Többet is elbírt volna....
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.