A gyümölcsöket megmossuk négy részre szeleteljük. Vízbe tesszük a fűszereket és a gyümölcsöket, majd felforraljuk. A pudingport a tejszínnel kikeverjük ügyelve arra, hogy ne legyen csomós, és a levesbe rakjuk. Kihülés után hűtőben tároljuk, majd tálaláskor habtejszínnel díszíthetjük igény esetén, és hidegen tálaljuk.
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó. Vegyenrésztfolyamatoshavidíjazáson. Ittkönnyenmegtanulfőzni.
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.