2 szem alma
1 nagy őszi barack
2 szem sárga barack
2 közepes sárga répa
1 banán
4 szegfűszeg
csípet fahhély
pici só
10 dkg cukor
2 dl tej
fél dl tejszin
fl cs vanílliás cukor.
Minden gyümölcsöt meg tisztítunk,és darabolva egy tálba tesszük,és az egy szem banánt ne daraboljuk össze,egy 3 literes lábasban főzni fel tesszük,bő folyadékban,és picit sózzuk,és cukrozzuk,amikor tíz percig csendben főztük,ekkor a obot géppel pépé dolgozzuk a gyümölcsünket,és főzzük tovább,a pudinhoz hozzá keverjük fokozatosan atejet,és csomómentesen hozzá keverjük a levesünkhöz,pár percig forrásban tartjuk,és kicsi tejsznnel még be keverjük,a gázt el zárjuk a levesünk alat,és a banánt fel karikázva hozzá adjuk,amikor ki hült fogyasztásra kész,jó étvágyat kívánok!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.