Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Utóétel receptek » Hagymás bab ahogy én készítem

felvitel dátuma: 2013-02-26 18:28:51       mai nézettség: 1       nézettség: 3193
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

50 dkg  lecsó kolbász
1 nagy fej hagyma
3 evőkanál étolaj
1 tk piros  paprika
1 késhegynyi 
3 doboz  vörös bab konzerv
1dl víz

Előkészületi idő: 8 perc


Főzési idő: 15 perc
Elkészítés:

A Hagymát megpucolom apróra vágom, a lecsó kolbászt kockára vágom.
Az olajban  a hagymát megdinsztelem majd félrehúzva az edényt belerakompirospaprikát és a kockára vágott kolbászt.
1 dl vízzel felengedem és a sót is hozzá adom.
Tényleg csak egy forralás kell neki és hozzáadom a vörös babkonzerveket, hogy mégegyszer jól  összefőzzem.
Amikor jól besűrűsödik akkor .

Nagyon finom

Friss kenyérrel az igazi.

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.