Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Krumplis egytálak » Hagymás krumplis tészta

felvitel dátuma: 2016-12-03 20:03:55       mai nézettség: 1       nézettség: 1494
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:


Hozzávalók:
1kg tisztított sós vízben főtt krumpli
1/2 kg sós vízben kifőzött kocka/lebbencs,stb./tészta
1 nagy fej felkockázott vöröshagyma
zsír/olaj

bors

 

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

A krumplit megfőzzük,közben a tésztát is feltesszük főni.
A zsírt egy nagyobb lábasba tesszük,majd megpirítjuk rajta a vöröshagymát.
A megfőtt krumplit leszűrjük és ráöntjük a hagymás zsírra,majd krumplitörővel össze törjük,borssal megszórjuk,ha szükséges utánasózunk,végül a főtt leszűrt tésztát is hozzákeverjük és ecetes uborkával tálaljuk. 
Jó étvágyat hozzá!

Szakács: Kata


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.