Hozzávalók:
1kg tisztított sós vízben főtt krumpli
1/2 kg sós vízben kifőzött kocka/lebbencs,stb./tészta
1 nagy fej felkockázott vöröshagyma
zsír/olaj
só
bors
A krumplit megfőzzük,közben a tésztát is feltesszük főni.
A zsírt egy nagyobb lábasba tesszük,majd megpirítjuk rajta a vöröshagymát.
A megfőtt krumplit leszűrjük és ráöntjük a hagymás zsírra,majd krumplitörővel össze törjük,borssal megszórjuk,ha szükséges utánasózunk,végül a főtt leszűrt tésztát is hozzákeverjük és ecetes uborkával tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.