2napos munka de finom
Hátszín: 0,80 kg
só: ízlés szerint
bors: ízlés szerint
fűszerkeverék: 1 kávéskanál
liszt: 0,03 kg
burgonya: 0.40 kg
étolaj sütéshez: 0.5 l
vöröshagyma: 0,20 kg
idény zöldség a díszítéshez
A marhahátszínt enyhén sózzuk, borsszzuk, meghintjük fűszerkeverékkel, és száraz pácon 2 napig érleljük hidegen ( hűtőben ), ettől puha lesz az állapota.
A felszeletelt és klopfolt marhahátszínt lisztben megforgatjuk, és lassú tűzön roston megsütjük.
A burgonyát megtisztítjuk vékony szeletekre vágjuk, és forró olajban megsütjük.
A megtisztított hagymát karikára szeleteljük, meglisztezzük, és forró olajban ropogósra sütjük.
Tálaláskor sültburgonyával, és sülthagymával tálaljuk. Ízlésesen idény zöldséggel díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.