1 csomag fagyasztott leveles tészta
1 doboz konzerv kukorica (vagy 2 cső)
Fél ananász
20 dkg sajt
1 dl tejföl
20 dkg szeletelt sonka
Só, bors
4 kk szezámmag
1 tojás
Az ananászt megtisztítjuk, kis kockákra vágjuk. A kukoricát lecsepegtetjük, a sonkát is felkockázzuk. A tejfölt megsózzuk, borsozzuk (amit én elfelejtettem, így utólag került rá). A leveles tésztát kiolvasztjuk, négyfelé vágjuk. Egyenként 2 mm vastagtéglalappá nyújtjuk. A hosszabbik oldal mentén a tészta kétharmadáig megkenjük tejföllel, a maradék részt a felvert tojással.
A tejfölös részen elosztjuk a kukorica, a sonka, az ananász és a sajt negyedét. Feltekerjük, tepsibe tesszük. A végeit visszahajtjuk, összenyomkodjuk. Megkenjük tojással, megszórjuk a szezámmaggal.
200 (légkeverésesben 180) fokon aranybarnára sütjük. Langyosan, vagy hidegen szeleteljük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.