Nagyon gusztusos és finom. Én eddig gomba nélkül készítettem és a pörit ledaráltam. Úgy is isteni.
8-10 sós palacsinta
maradék pörkölt
gomba
tejföl
Bármilyen maradék pörköltől - amit már nem akar a család megenni - nagyon finom egytál ételet lehet gyorsan készíteni.
A húst kicsontozom a megpárolt gombát, és tejfölt keverek hozá. Összeforralom és a sós palacsintákba töltöm, úgy hogy a két végét tasak formára behajtogatom.
Egy kivajazott tűzálló tálba fektetem és a megmaradt szatot szintén tejföllel dúsítom és a palacsintákra öntöm.
Irány a sütő és kb. 20-25 perc alatt 180 fokon, légkeveréssel, megsütöm.
Tulajdonképpen ez előételnek számít, de szerintem nagyon laktató vacsorára egytál ételnek.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.