Hozzávalók:
60 dkg sertés darált hús,2,5 dl tejszín, 2 db medve tömlősajt, 2 db kisebb tojás, ízlés szerint őrölt bors, fűszerpaprika,vegeta, só, piros arany,1 fej v hagyma, 10 dkg füstölt szalonna, 1 db zöldpaprika
Elkészítése:
Először a húst készítjük el, a húst, bors, só, vegeta, tojás, piros arany jól összedolgozzuk. A szalonnát kis kockára vágjuk kisütjük és a hagymát üvegesre pirítjuk, és megszórjuk paprikával, felöntjük 3 dl vizel, ha felfőtt gombócokat formálunk és belerakjuk a lébe, majd a szeletelt zöldpaprikát is hozzá tesszük, ( ez inkább ropogós legyen) 30 perc alatt megfő. Ekkor a 2 db sajtot belenyomjuk, jól elkeverjük, felöntjük a tejszínnel, egy két forrás és készen van. Spagettivel körítem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.