30 dkg savanya káposzta,50 dkg lapocka sertés,három marék rizs,1 fej közepes vöröshagyma,pici étolaj,egy normál fakanál piros tört paprika,egy mokka kanál vegeta,1 mokka kanál só,és tejfel.
A vöröshagymát apróra vágjuk,és az olajban dinszteljük,és az kis kockákra vágott lapockát bele tesszük,és a piros paprikát,sót,vegetát,és a savanya káposztát,,amit előte egy szűrőn át mosunk,és rá tesszük a káposztát,és egy óra mulva intenzív főzés közben a húst ellenőrizzük,hogy milyen puha,ha már nagyon pici híjja van a puhulásnak,a három marék rizst me mosva bele tesszük az ételbe,és a folyadék el lepje,ezt figyeljük,hogy az étel leve takarja az ételt,és mikor együtt puhára főtt,aki szereti tejföllel fogyaszthatja.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.