Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Húsvéti szendvicstorony

felvitel dátuma: 2018-04-16 13:38:51       mai nézettség: 1       nézettség: 2457
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

Fél kg spenót (zsenge)

Fél kg nyers, füstölt tarja

5 dkg füstölt sajt

4 db tojás

4 szelet jó minőségű (fűszeres) kenyér

Spenóthoz: olaj, liszt, fokhagyma, tej , só  

 


 

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 20 perc

Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:

A spenótot szokásos módon, jó fokhagymásan, leturmixolva sűrű péppé főzöm.

A füstölt tarját -szintén szokásos módon puhára főzöm.

A tojásokból kevés olajon tükörtojást készítek.

A kenyerekre ráteszek egy szelet füstölt sajtot, sütőben ráolvasztom.
Erre következik egy szelet főtt sonka.
A sonkára  spenót, majd az egész tetejére a tükörtojás kerül.

Egy olyan szín-és ízkavalkád keletkezik, amely akár előételnek, akár főételnek a húsvéti menü egyik attrakciója is lehet.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.