Elkészítés:
A tojások fehérjét felverjük,fokozatosan adagoljuk a cukrot,majd
a tojások sárgáját.
Hozzáadjuk a lisztet,kakaót és a sütőport,majd fakanállal elkeverjük.Egy vajazott lisztezett tepsibe( 30x25 cm ) simítjuk.
200 c sütjük tűpróbáig.
Addig elkészítjük a szirupot.
A hozzávalókat egy lábasban összefőzzük, forrástól számolva 5 percig főzzük.
Kihűlt piskótára öntjük a forró szirupot.
Krém:úgy készítjük el mint a pudingot.
Hagyjuk kihűlni.
A margarint habosra kikeverjük,majd a krémet kanalanként adagoljuk a margarinhoz és kézi mixerrel kihabosítjuk.
Kihűlt piskótára kenjük.
Glazúr hozzávalóit vízgőz felett összefőzzük,majd a krémre öntjük,elsimítjuk.
Pár órára hűtőbe tesszük.
Hidegen fogyasztjuk.