Finom, bár én nem pici cukorral eszem, jöhet bármikor, ami kapros! :)
Két nagy csokor friss kapor
kávéskanál apróra vágott hagyma
1 evk.olaj
2 evk.liszt
1 teáskanál ecet
1,5 dl tejföl
1-2 dcl viz
só,pici cukor
A kaprot megmosom és összevágom.Az olajon megfuttatom a lisztet,beledobom a hagymát,átforgatom egy kicsit és már dobom is bele a kapor 3/4részét,felöntöm kevés vizzel,izesítem sóval,cukorral és ecettel.Beforralom mártás sürűségüre,kb 10 percig , a tejfölt simára keverem és hozzáadom,összeforralom és hozzáadom a még megmaradt kaprot és botmixerrel,vagy turmixal simára keverem és húsokhoz vagy önmagában fött krumplival,tükörtojással önálló ételként is lehet tálalni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.