Kb 40-50 dkg kaposzta
Szezammag izles szerint
Fenyomag izles szerint
Ontet:
szojaszosz
Ecet
hidegen sajtolt dióolaj
http://grapoilashop.hu
1 tk cukor ( elhagyhato)
A kaposztat vagjuk ossze tetszes szerinti meretre.
( en csikokra vagtam).
A serpenyot forrositsuk fel es a szezammagot illetve a fenyomagot piritsuk vilagosra.
(A serpenyot nem kenjuk ki)
A piritott magokat adjuk a kaposztahoz ez forgassuk at.
Keszitsuk el az ontetet:
2 dl poharba tegyunk 1/2 pohar- 3/4 pohar szojaszoszt , majd kb 1 ujnyi ecet 5%- os es kb 1 újnyi olajat. Adhatunk hozza 1 tk cukrot is.
Keverjuk ossze es ontsuk a kaposztara.
Forgassuk at.
Hutoben taroljuk.
Grillezett husok melle tokeletes koret.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.