1 fej káposzta
10 dkg füstölt szalonna
25 dkg kocka tészta
só,bors ízlés szerint
A káposztát lereszeljük és enyhén besózzuk.
A szalonnát felkockázzuk és kisütjük.
Kiszedjük a tepertőt és a felesleges zsírt félre tesszük.
Kinyomkodjuk a káposztát majd rátesszük a zsírra és megpároljuk.
Lefedjük,közben kevergetjük.
Megfőzzük a tésztát,leszűrjük.
Mikor a káposzta picit megpirult jól megborsozzuk,ha kell még sózzuk.
Összekeverjük a tésztával,ha kell még teszünk hozzá zsírt.
Tálaláskor tepertőt szórunk a tetejére.
Jó étvágyat hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.