4 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
4 db paprika
4 db paradicsom
10 dkg szalonna
fél fej káposzta
1 szál füstölt Gyulai kolbász
só
pirospaprika
A szalonnát egyhén megsütjük, majd hozzáadjuk a vékony félkarikára vágott hagymát, üvegesre pároljuk. Ezután hozzadjuk a fokhagymát és a kis kockákra vágott paprikát. Ezt követően hozzáadjuk a bőrétől megfosztott paradicsomot, amit előzőleg kis kockákra vágtunk. A paradicsommal együtt sózzuk ízlés szerint, és hozzáadunk 1 evőkanál pirospaprikát. Ezután kb. negyed óráig pároljuk. Végül hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott káposztát, és addig főzzük, amíg a káposzta majdnem készre fő.Legvégül a kolbász karikákat is hozzáadjuk és pár perc alatt összefőzzük. Rizzsel tálaltam.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.