Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Lecsós egytálak » Káposztás-kolbászos lecsó

felvitel dátuma: 2016-11-04 12:48:55       mai nézettség: 1       nézettség: 658
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

4 fej vöröshagyma

2 gerezd fokhagyma

4 db paprika

4 db paradicsom

10 dkg szalonna

fél fej káposzta

1 szál füstölt Gyulai kolbász

pirospaprika

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

A szalonnát egyhén megsütjük, majd hozzáadjuk a vékony félkarikára vágott hagymátüvegesre pároljuk. Ezután hozzadjuk a fokhagymát és a kis kockákra vágott paprikát. Ezt követően hozzáadjuk a bőrétől megfosztott paradicsomot, amit előzőleg kis kockákra vágtunk. A paradicsommal együtt sózzuk  ízlés szerint, és hozzáadunk 1 evőkanál pirospaprikát. Ezután kb. negyed óráig pároljuk. Végül hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott káposztát, és addig főzzük, amíg a káposzta majdnem készre fő.Legvégül a kolbász karikákat is hozzáadjuk és pár perc alatt összefőzzükRizzsel tálaltam.

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.