Kapros húsgombóc leves: 20 dkg darált hús 5 dkg rizs 1 tojás 1 dl tejföl 1/2 Kiskanál bors 1 kiskanál só 1 kiskanál vegeta 1 nagy csokor kapor
A rizst meg fözni egy tálba a darált húst a tojást a pici só majd pici vegeta és kis borssal összekeverjük ha megfött a rizs akor azt is hozzá keverjük1 púpozott evőkanál lisztel rántást csinálok bele keverjük az apróra vágott kaprot és 2 lier vízzel felengedni és füszerezzük a sóval a vegetával a borssal. Amikor elkezdett felfort akor a darált húsból kis gombócokat csinálunk és bele rakjuk a levesbe és egy 20 percig fözni után lekapcsolatban és kész.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.