Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Karácsonyi linzer variációk

felvitel dátuma: 2011-12-23 20:34:39       mai nézettség: 1       nézettség: 4058
részletes recept
Hozzávalók 8 személyre:

40dkg liszt

20dkg vaj

12dkg porcukor

2 tojássárgája

1 citrom reszelt héja

fél csomag sütőpor

töltéshez lekvárok(barack,feketeribizke,szilva,birs

akár mogyorókrém

Előkészületi idő: 90 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

Lisztet a sütőporral elkeverem utána a vajjal elmorzsoljuk,majd hozzáadjuk a tojássárgáját és a porcukrot aztán a citromhéjat is.Jól összedolgozzuk ,zacskóba csomagoljuk és 1 óra hosszára betesszük a hűtöbe,de lehet 1-2 nap is nem baj ,ha áll egy kicsit.Majd fél cm vastagságúra kinyújtjuk és szaggatjuk amilyen formákkal szeretnénk. 180 fokos előmelegített sütőben 10-15 perc alatt készre sütjük .ha kihűlt töltjük lekvárral.dzsemmel ,vagy mogyorókrémmel.ki mivel szereti.Ízlés dolga.

 

Diszítettem,fehércsokival,étcsokival,és dekorgyöngyökkel.Használtam még cukormázt is.

Szakács: Rena


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.