1 kg karfiol,1 nagyobb fej vöröshagyma reszelve,1 gerezd össze zuzott fokhagyma,1 evőkanál vegeta,ízlés szerint só,1teáskanál majoránna,1 csipet őrölt bors,25 dkg apró kockára vágott párizsi,10 dkg apró csíkokra vágott trapista sajt,3-rom evő-kanál tejföl,450grammos majonéz.
1l víz és egy nagyobb lábos,ha úgy főzöd,én pároltam.
A meg párolt vagy fözött vegetával megszórt karfiolt,ki hűtöm,majd egy nagyobb üveg tálba teszem rózsáit szétszedve,és ehhez adom a hozzá valókat. Sózás ízlés szerint.
majd műanyag fakanállal jól átforgatom,és hűtőszekrényben 1-2órát hagyom jól össze érni
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.