1 kefír 2dl ízlés szerint kapor kb 1 teás kanál , ízlés szerint fokhagyma kb 3-4 gerezd ízlés szerint só 1 kk nálam ízlés szerint bors 1kk ízlés szerint delikát színtén 1 kk nálam.
A fokhagymát és a kaprot apróra vágjuk. A kefírt tálba öntjük és beletesszük a fűszereket.
Zöldségek :
2 db paprika
3 db paradicsom
1 db retek
2 db új hagyma
2 db snidling
1 fej saláta
A Zöldségeket megmossuk majd összevágjuk, egy tálba szépen elhelyezzük, majd a saláta leveleket is egyenként átmossuk leszárítjuk és a zöldségekre csípkedjük.
Végül a saláta öntetet ráöntjük.
Ha egy picit tud állni a hűtőben fogyasztás elött akkor jól összeérnek az ízek.
( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu )
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.