2 fej kelkáposzta,2-3 sárgarépa, 2 zsemle, 2-3 tojás, kevés zsiradék, 1 vöröshagyma, ételizesitő, köménymag, bors, só, zsemlemorzsa,
A kelkáposztát apróra vágjuk, 2-3 sárgarépát apróra reszelünk,és sós vizben puhára főzünk. Ha kihült 2 áztatott és a viztől kinyomkodott zsemlét , 2-3 tojást, kevés zsirban megfuttatott apróra vágott vöröshagymát, ételizesitőt, borsot, köménymagot, sót teszünk bele. Jól összedolgozzuk gombócokat formálunk belőle és zsemlemorzsában meghempergetjük. Kicsit állni hagyjuk, majd kisütjük őket . A gombócokat le is nyomkodhatjuk egy kicsit .Burgonyával, rizzsel, tálalhatjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.