Istenien néz ki!!Nagyon szeretem!
A fűszerek Toldi fűszertermékekből:
A kelkáposztát megmosom, felszeletelem, majd majorannás, enyhén sós vízben felteszem főni. Mikor puha, leszűröm a levét, csak picit hagyok rajta. Elkészítem a rántást. Egy kevés olajon vagy zsíron pirítok pici zablisztet és belenyomom az összezúzott fokhagymát és kicsit pirítom. Félrehúzom a rántást és teszek bele kis tört pirospaprikát, elkeverem és ráöntöm a kelkáposztára, jól összekeverem, egy-két percig még hagyom összeérni a tűzön kevergetve.
A csirkehúst megmosom, felvágom és félreteszem. A hagymát apró kockákra vágom és kevés zsíron megfonnyasztom, tört pirospaprikát keverek bele és összekeverem, majd pici vízzel felöntöm és beleteszem a húst, a paprikát, pici ételízesítőt, paradicsomot és felteszem főni, fedő alatt,amikor fehéredik a hús adok hozzá őrölt borst és pirosaranyat, majd kicsit lejjebb veszem a hőfokot. Készre főzöm és együtt tálalom a főzelékkel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.