Szeretem a pipihusit, főleg, ha ilyen étvágygerjesztően szép.
4 db csirkecomb
só
1 mk.őrölt fekete bors
1 mk.fokhagyma granulátum
1 mk.szárított chili
1 mk.cayenne bors
1 mk.majoránna
1 mk.kakukkfű
1 mk.szárnyas fűszer
A panírozáshoz:
finom liszt vagy kukorica liszt
tojás
natúr kukoricapehely
A sütéshez:
étolaj
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
Előkészítés:A combokat a forgóknál ketté vágjuk,két három helyen csontig bevágjuk.így előbb átsül és a fűszerek is jobban átjárják.A lisztet elkeverjük a fűszerekkel.
Elkészítés:A csirkecombokat sózzuk,szárnyas fűszerrel megszórjuk és 10-15 percig állni hagyjuk.A fűszeres lisztbe,tojásba majd az apróra tört kukoricapehelybe panírozzuk.Bő olajban közepes hőfokon átsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.