Csirkemell filé: 0,60 kg
csili: ízlés szerint
őrölt gyömbér: ízlés szerint
curry: ízlés szerint
kurkuma: ízlés szerint
só: ízlés szerint
fehér bors: ízlés szerint
mustár: ízlés szerint
vöröshagyma: 4 fej
fokhagym:a 2 gerezd
rizs: 0.40 kg
friss zöldség a dízsítéshez
étolaj: 1 dl
csirkemell filéket megmossuk, majd vékony csíkokra vágjuk, vöröshagymát félbe vágjuk, és felszeleteljük, és étolajban lepirítjuk.
Beletesszük a csirkemell csíkokat, sózzuk, fehérborssal megszórjuk, egy evőkanál mustárt, egy kávéskanál fokhagyma (préselt), egy mokkáskanál curryt, kurkumát, csilit, két mokkáskanál őrölt gyömbérrel fűszerezzük. Készre pároljuk.
Köretként párolt rizzsel tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.