A húst felkockázzuk és tálba tesszük. Meglocsoljuk a szójaszósszal, az olajjal, rátesszük a zúzott fokhagymát, és hagyjuk állni egy jó órát. Közben a brokkolit lobogó sós vízbe dobjuk, de csak pár pillanatra, hogy éppen elveszítse keménységét, de a szine megmaradjon. Félretesszük. a paradicsomot felkockázzuk. A tésztákat egy tálba téve kicsit megtörjük. Ha nincs levesmaradékunk, akkor kockából elkészítjük az alapot. A wokot vagy
serpenyőt feltesszük melegedni. Ha már jó forró, akkor beletesszük a pácolt húst, a levével együtt. Nem kell külön olaj hozzá. Folyamatosan kavargatva megpirítjuk, majd, ha már úgy érezzük majdnem készen van, hozzátesszük a brokkoli rózsákat is. Átforgatjuk, megszórjuk fűszerkeverékkel és felöntjük a négy deci levesalappal. Hagyjuk, hogy összeforrjon. Ekkor érdemes megkóstolni, és ha nem elég fűszeres, akkor pótolni még lehet a fűszereket. Beletesszük a kicsit összetördelt tésztát, és kis lángon addig főzzük, míg a tészta megpuhul, és felveszi mind a folyadékot.
Ekkor rászórjuk a darabokra vágott paradicsomot és a szezámmagot. Lehet tálalni.