Hozzávalók:
20dkg főtt tészta /ízlés szerint/
10-10dkg
paradicsom,
zöldpaprika,
gomba,
sárgarépa,
petrezselyem,
póréhagyma,/vagy ami van otthon/
és még:
2dkg vaj,/vagy amit használunk//
1 csokor petrezselyemzöld
2 gerezd fokhagyma,
szerecsendió,
curry,
só,
bors,
és
ketchup
A tisztított zöldségeket felaprítjuk,majd a fűszerekkel összekeverjük.
Teflonserpenyőben a vajat felhevítjük és jól átforgatjuk benne a zöldségeket./Én egy kicsit lefedem amíg a lé,amit a zöldségek eresztenek elfő,ez idő alatt roppanósra is puhul. /
Hozzáadjuk a ketchupot és még pár percig pároljuk,majd a főtt tésztával tálaljuk.
UI: A mennyiségen és az alapanyagon tetszés szerint lehet változtatni.Bármi elhagyható,pl.a gomba,vagy mehet bele csirkemell is,/ekkor előbb a csirkemellet forgatjuk át a vajban,olajban,stb. Én már mindenhogy próbáltam és így is,úgy is finom lett!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.