Kocsonya kuktában: 1 kg kocsonya hús (farok,köröm,fül,fej,börke) 3-4 fej fokhagyma 1 kisebb hagyma 3 evőkanál só Pici bors és pirospaprika Kis maroknyi szemes bors 8 liter víz
A húsokat megmostam és akuktaba rakom a hagyma is és a fokhagymákat. Felforralom után leszedték a habját és sózom borsozom és felraktam fözni 3 órán át fözöm mikor kész a tanyorokba örölt borsot és pirospaprikát rakok rá aus okát amit én kicsontozok és utána szürön leszüröm a levét és a végén a zsírt leszedem szalvétával és megvár im míg megalszik és égető lesz.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.